Imoneria Inginerie Imobiliara

IMONERIA Inginerie Imobiliara

Imoneria Inginerie ImobiliaraImoneria va propune cele mai noi ansambluri rezidentiale si case de vanzare Bucuresti

De ce Imoneria ?

Simplu. Intr-o piata imobiliara a constructiilor noi, in care achizitiile se fac din faza de proiect, consideram ca este important ca un client sa aiba alaturi pe cineva care il poate ghida cat mai bine pentru alegerea locuintei potrivite, atat din punct de vedere tehnic, cat si juridic; un adevarat sprijin pe toata durata constructiei, dar si dupa. 🙂

In facultate, un profesor pe care il admiram foarte mult, Prof.Dr.Ing Radu Mircea Damian ( un fel de Ion Caramitru din “Liceenii”), in timpul unuia dintre primele sale cursuri, ne-a spus un lucru care ne-a ramas in minte:

“Un inginer nu trebuie sa stie pe de rost toate formulele, toate raspunsurile. Un inginer trebuie sa gaseasca solutii, sa stie unde poate gasi raspunsurile!”

Cunostintele tehnice le avem. Cunostintele financiare le avem. Si daca nu stim sa va raspundem pe loc la vreo intrebare, cu siguranta, vom sti de unde va putem afla raspunsul pe loc.

Prin Imoneria, dorim sa dezvoltam conceptul ingineriei imobiliare. Un concept care respira prin continua inovatie.

De ce as alege Imoneria ?

Puteti sa nu alegeti. Poate nu va place logo-ul nostru, poate nu va place scrisul, poate nu va place cum suna sau poate nu ne-am ales cele mai bune poze de profil.

Dar, daca treceti peste cele enumerate mai sus si ajungeti la concluzia ca “Imoneria isi face treaba!”, va sprijinim cu:

  • * Consultanta imobiliara gratuita ( reprezentam dezvoltatorii imobiliari in mod direct, motiv pentru care am si impanzit site-ul cu “COMISION 0%” )
  • * Consultanta tehnica gratuita ( asta ni se trage de la inginerie )
  • * Consultanta financiara gratuita ( da, putem face si asta )
  • * O discutie placuta la biroul nostru ( asa ne place sa credem )
  • * Cel mai bun ceai din imobiliare !
  • * Un sfat bun din piata, chiar daca ulterior nu va identificati in vreunul dintre apartamentele noastre. Da, si sfatul este gratuit!